A Pápai Asztalos Kft. versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén

Júl
12
Cimkék

A Pápai Asztalos Kft versenyképességének növelése valósult meg adaptív technológiai innováció révén Uniós támogatásból. A Kft. célja a pályázat keretében megvalósuló fejlesztéssel a piaci részesedés megtartása, a nemzetközi versenyképesség növelése, a tevékenységének erősítése volt. A fejlesztés megvalósításához a Pápai Asztalos Kft. 20,77 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatásban részesült a Széchenyi 2020 program keretében.

A GINOP-2.1.8-17-2018-02343 azonosító számú projekt megvalósításával a Pápai Asztalos Kft. versenyképességének növelése valósult meg adaptív technológiai innováció révén a 8500 Pápa, Kopja utca 11. szám alatti telephelyén a Széchenyi 2020 program keretében. A projekt megvalósításával beszerzésre került 1db Homag EDGETEQ S-300 típusú élzáró gép, 1db WL4 típusú aprító berendezés, valamint 1db Altendorf F 45 típusú formatizáló körfűrész.

 

A hosszú távú fejlődéshez nélkülözhetetlen volt a fejlesztés, amely egyben a Kft. szolgáltatási színvonalának minőségi növekedését reprezentálja. A fejlesztés megvalósításához a Pápai Asztalos Kft. 20.770.325Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült. A fejlesztés elszámolható összköltsége 41.540.650Ft, a támogatási intenzitás 50%. Az uniós támogatás segítségével megvalósuló fejlesztésnek köszönhetően a Pápai Asztalos Kft. hatékonyabban tudja a vevői igényeket kielégíteni, s a projekt kedvezőbb feltételeket teremt a termelési volumen és az árbevétel növeléséhez.

 

A projekt befejezési dátuma: 2019.06.11.

 

További információ kérhető:

Pápai Asztalos Kft.
Cím: 8500 Pápa, Kopja u. 11.
E-mail: info@papaiasztalos.hu
www.papaiasztalos.hu



Egyéb híreink

Jan
19

Termelési kapacitásbővítés támogatása valósult meg a Pápai Asztalos Kft.-nél

A Pápai Asztalos Kft.-nél Uniós támogatásból termelési kapacitásbővítés támogatása valósult meg eszközbeszerzéssel és infrastrukturális fejlesztéssel. A Kft. cé...
Tovább
Dec
19

Események, munkáink 2017-ben

Ízelítő a 2017-es év fontosabb munkáiból: Duna Aréna, EYOF, Hilton, Akzent Szíhnáz és K&H Bank.
Tovább
Dec
03

30. évforduló

A Pápai Asztalos KFT az idén decemberben ünnepli fennállásának 30. évfordulóját. 
Tovább
Nov
30

Megkezdődött a budapesti Hilton Hotel III. ütemben történő felújítása

A rekonstrukció során a szálloda déli szárnyában található 96 szobán kívül a közösségi terek is új belsőt, arculatot kapnak. 
Tovább
Nov
05

Schauspielhaus Dresde

Ez év őszén fejeződött be a drezdai színház felújítása: a zsöllyeszékeket teljes egészében a Pápai Asztalos Kft. készítette. 
Tovább