Események, munkáink 2017-ben

Dec
19
Cimkék
Ízelítő a 2017-es év fontosabb munkáiból: Duna Aréna, EYOF, Hilton, Akzent Szíhnáz és K&H Bank.
Duna Aréna Budapest
A 2017-es Úszó Világbajnokság helyszínére 5000 db ARC típusú nézőtéri szék került leszállításra és beépítésre.
 
EYOF
A Győrben megrendezett Ifjúsági Olimpia rendezvényhez vállalkozásunk kivitelezésében valósult meg az Atlétika pálya 150 fős mobil, a 80 fős kommentátori lelátó, valamint az ezen elemekre került 3200 nézőtéri szék leszállítása és összeszerelése.
 
Hilton III/1-III/2. ütem
A Hotel felújításának III. üteme során a Déli szárny 96 vendégszobája, valamint konferencia és báltermek kerültek átalakításra, melynek során a bútorozási, belsőépítészeti munkákat társvállalkozóval közösen végeztük.
 
Akzent Színház Bécs
2017. őszén fejeződött be a bécsi Akzent Színház felújítása. A zsöllyeszékek gyártását és helyszíni szerelését teljes körűen a Pápai Asztalos Kft. végezte.
 
K&H
Vállalkozásunk 3 éves keretszerződést írt alá a K&H Bankcsoporttal, melynek értelmében a K&H Bank különböző fiókhálózatokba és központi épületekbe kerülő irodabútorok gyártásával, szállításával és összeszerelésével bízta meg cégünket. 
 


Egyéb híreink

Júl
12

A Pápai Asztalos Kft. versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén

A Pápai Asztalos Kft versenyképességének növelése valósult meg adaptív technológiai innováció révén Uniós támogatásból. A Kft. célja a pályázat keretében megval...
Tovább
Jan
19

Termelési kapacitásbővítés támogatása valósult meg a Pápai Asztalos Kft.-nél

A Pápai Asztalos Kft.-nél Uniós támogatásból termelési kapacitásbővítés támogatása valósult meg eszközbeszerzéssel és infrastrukturális fejlesztéssel. A Kft. cé...
Tovább
Dec
03

30. évforduló

A Pápai Asztalos KFT az idén decemberben ünnepli fennállásának 30. évfordulóját. 
Tovább
Nov
30

Megkezdődött a budapesti Hilton Hotel III. ütemben történő felújítása

A rekonstrukció során a szálloda déli szárnyában található 96 szobán kívül a közösségi terek is új belsőt, arculatot kapnak. 
Tovább
Nov
05

Schauspielhaus Dresde

Ez év őszén fejeződött be a drezdai színház felújítása: a zsöllyeszékeket teljes egészében a Pápai Asztalos Kft. készítette. 
Tovább