Termelési kapacitásbővítés támogatása valósult meg a Pápai Asztalos Kft.-nél

Jan
19

A Pápai Asztalos Kft.-nél Uniós támogatásból termelési kapacitásbővítés támogatása valósult meg eszközbeszerzéssel és infrastrukturális fejlesztéssel. A Kft. célja a pályázat keretében megvalósuló fejlesztéssel a piaci részesedés megtartása, a nemzetközi versenyképesség növelése, a tevékenységének erősítése volt. A fejlesztés megvalósításához a Pápai Asztalos Kft. 55,28 millió forint vissza nem térítendő támogatásban részesült. 

A Pápai Asztalos Kft. tevékenysége sokrétű, színessége az épületasztalosságtól a bútor mívességig, a színházi zsöllyeszékektől a stadionszékekig, a tervezéstől a kivitelezésig terjed. Mindezek hátterét a több mint 20 éve működő, több mint 40fős szakmai gárda gyarapodó tudása, felszereltsége és alkotó ereje tette lehetővé. A Kft. ma már korszerű gépekkel, versenyképes árakon, szabott határidőre dolgozik Európa piacaira, megfelelve az ISO 9001:2000 minőségi rendszer emelt követelményeinek. A GINOP-1.2.1-16-2017-00066 azonosító számú projekt megvalósításával a Pápai Asztalos Kft. 8500 Pápa, Kopja u. 11. sz. telephelyén eszközbeszerzéssel kapacitásbővítésre került sor a Széchenyi 2020 program keretében. 

A projekt megvalósításával, beszerzésre került 1db ALFARIMINI GAMMA 3 elszívó, 1db CATERPILLAR GP35N targonca, 1db KUPER gyártmányú FWX 920 típusú furnérvarró gép, 1db TH3 2200/1050/50-4 típusú hidraulikus csillagprés, 1db VITAP Point Acoustic CNC fúrógép, 1db SCM MORBIDELLI M200 megmunkáló központ, 1db CENTAURO SP 700 szalagfűrészgép, 1db SOLIDWORKS Standard, 1db KORPUS Integrált Bútoripari Rendszer, 1db TOYOTA polcrendszer, valamint megvalósult az Asztalos üzem bővítésének I. üteme.

A hosszú távú fejlődéshez nélkülözhetetlen volt a fejlesztés megvalósítása, amely egyben a Kft. szolgáltatási színvonalának minőségi növekedését reprezentálja. A fejlesztés megvalósításához a Pápai Asztalos Kft. 55.276.416 forint vissza nem térítendő támogatásban részesült. A projekt elszámolható nettó összes költsége 110.552.832Ft, a támogatási intenzitás 50%. Az uniós támogatás segítségével megvalósításra kerülő fejlesztésnek köszönhetően a Pápai Asztalos Kft. hatékonyabban tudja a vevői igényeket kielégíteni, s a projekt kedvezőbb feltételeket teremt a termelési volumen, és az árbevétel növeléséhez, a munkahelyek megtartásához.

A projekt tényleges befejezése: 2018.10.19.

Pályázat logoEgyéb híreink

Júl
12

A Pápai Asztalos Kft. versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén

A Pápai Asztalos Kft versenyképességének növelése valósult meg adaptív technológiai innováció révén Uniós támogatásból. A Kft. célja a pályázat keretében megval...
Tovább
Dec
19

Események, munkáink 2017-ben

Ízelítő a 2017-es év fontosabb munkáiból: Duna Aréna, EYOF, Hilton, Akzent Szíhnáz és K&H Bank.
Tovább
Dec
03

30. évforduló

A Pápai Asztalos KFT az idén decemberben ünnepli fennállásának 30. évfordulóját. 
Tovább
Nov
30

Megkezdődött a budapesti Hilton Hotel III. ütemben történő felújítása

A rekonstrukció során a szálloda déli szárnyában található 96 szobán kívül a közösségi terek is új belsőt, arculatot kapnak. 
Tovább
Nov
05

Schauspielhaus Dresde

Ez év őszén fejeződött be a drezdai színház felújítása: a zsöllyeszékeket teljes egészében a Pápai Asztalos Kft. készítette. 
Tovább